Støtt oss med en pengegave

Om du ønsker å gi Hjelp Pus Hadeland økonomisk støtte, kan du donere penger direkte til vårt kontonummer. Midler vi får inn blir registrert og går til hjelpe dyr gjennom vårt arbeid.

Alt arbeidet foregår på frivillig basis, vår lønn er å se dyr få det godt. Vi får ingen offentlig støtte, og er avhengig av donasjoner og frivillig innsats.

Å drive dyrevern er dyrt. Veterinærutgifter og fôr/utstyr koster. Hvis mange gir litt, kan vi gjøre mye. 

Vårt kontonummer er: 2280 38 33749
eller bruk Vipps-nummer: 11195
Paypal-konto: hjelppus@gmail.com

 

 

Lei av å pante flasker?

Hjelp Pus med en krone her og en krone der

Hjelp Pus med en krone her og en krone der

Gi flaskene til en god sak 🤪

Har du en sekk med tomflasker eller flere. Vi kan hente flaskene dine for deg! (bør være litt oppsamlet for at det skal lønne seg)

Kontakt oss og avtal tid for henting
på tlf. 4010 5566 eller mail hjelppus@gmail.com

Hadeland og omegn har mange hjemløse dyr som vi kan hjelpe til et nytt liv med din hjelp. Dette arbeidet koster og vi vil på denne måten prøve å samle inn penger til dyrenes formål.

Støtt oss via Norsk Tipping

Grasrotandelen kan være en god måte å støtte vårt arbeid med å redde dyr. Du kan lese mer om Grasrotandelen på norsktipping.no.

Ved å gi din grasrotandel til foreningen hjelper du mange dyr og sikrer dem en god og trygg fremtid. Hver gang du spiller vil fem prosent av spillebeløpet tilfalle oss. Vårt organisasjonsnummer er 915746381

Vi blir veldig glade hvis du vil registrere grasrotandelen din til oss. Du kan gjøre det på nett, hos kommisjonær for Norsk tipping eller sende en SMS der det står: grasrotandelen 915746381 og sende den til 2020 NB! hvis det ikke kommer sms i retur fra Norsk Tipping med bekreftelse må grasrotandelen registreres hos kommisjonær istedenfor

Del denne siden