Fjernadopsjon eller fast sponsor

Hedvig og Albus

Hedvig og Albus

Har du lyst, men ikke kan ha flere katter eller ikke kan ha katt i det hele tatt? Da kan du isteden fjernadoptere disse og de andre kattene vi har inne og få oppdateringer underveis om hvordan det går med dem.

Det å drive hjelpearbeid for dyr i nød koster penger. Vi mottar ingen offentlig støtte, og er helt avhengig av private donasjoner og gaver for å få penger til driften.

Direkte utgifter til dyrene som veterinær, kattemat og sand har vært de største postene på regnskapet i året som har gått.

Kattene som kommer til Hjelp Pus Hadeland har alle gått ute, ofte i lang tid, og er som regel i dårlig forfatning når de endelig får hjelp. I våre fosterhjem blir de tatt godt hånd om, og her får de være inntil vi har funnet nye, gode hjem til dem. Vi avliver aldri friske dyr.

Vi har ikke holdt på lenge, men vi har noen som har vært inne hos oss siden vi begynte. Det er Sigmund og Markus. De var veldig skye da de kom, og er ikke blitt sosiale nok til å omplasseres ennå. Disse bor i permanent fosterhjem hvor de får tilsyn, omsorg, mat og pleie. Vi trenger imidlertid sponsorer til alle de andre kattene som kommer til oss også. Mange betaler allerede inn et fast støttebeløp i måneden, men vi håper at enda flere kan gjøre det slik at vi sikres stabile inntekter til mat, sand og veterinær. 

Du kan velge hvilken katt du ønsker oppdateringer fra blant kattene vi har inne, her kan du finne dem: Katter

Størrelsen på støttebeløpet bestemmer du selv. Du inngår en avtale med banken din om faste trekk fra kontoen din slik at beløpet overføres hver måned til Hjelp Pus Hadeland sin konto 2280 38 33749

Ønsker du og fjernadoptere en av kattene vi har inne? Du vil da få tilsendt et fjernadopsjonbevis fra oss med bilde av katten og beskrivelse av dyret ditt. Skulle katten bli omplassert, vil du få beskjed om det og du får tildelt en ny katt eller du kontakter oss om hvilken ny katt du ønsker og fjernadoptere. Du vil da få oppdatering om katten rett til din mail med bilder og historie 4 ganger i året. Ta kontakt på hjelppus@gmail.com dersom du kunne tenke deg å fjernadoptere.

Ta kontakt på hjelppus@gmail.com dersom du kunne tenke deg å fjernadoptere

Enøyde Olivia, funnet med skadet øye ved Røysumtunet i oktober

Sigmund og Markus

Sigmund og Markus

Sigmund og Markus

Dette er Sigmund (h) og Markus (v)
De kommer fra kattekolonien her på Hadeland med 53 katter.
Hjelp Pus Hadeland tar seg av dem til de får det livet de fortjener ❤

Sigmund er han som har gjort mest fremgang. Han er en skikkelig luring. Markus er ennå veldig skeptisk på oss mennesker, men det går fremover med han også. 

Fostermor sier dem er så skjønne disse gutta.  
Når de skal legge seg om kvelden sier fostermor "Natta gutta mine" Da begynner festen hehehe Da er det full lek hopp og sprett 🙃

Fostermor våkner om natta av at Sigmund går over henne og han liker å fiske etter beina hennes under dyna 😉

Disse gutta blir nok hos oss en god stund til de blir trygge nok eller til det perfekte hjemmet dukker opp. Så har du mulighet for å støtte oppholdet og følge dem i deres utvikling ta kontakt.

Et lite utvalg

Du kan selv velge katt du ønsker oppdateringer fra, oppdatert liste over alle katter finnes under fanen Katter

Røder

Bellmann

Nini

Esme

Anabell

Iselin

Del denne siden