Vi er i desperat nød etter fosterhjem

For at Hjelp Pus Hadeland kan redde hjemløse dyr er vi helt avhengig av dere der ute. Både økonomisk og til fosterhjem.

Vi får ingen støtte fra kommune eller stat, alt må vi få inn ved og tigge og be om støtte. Vi henter flaskepant, har auksjoner og stander for å få inn middler.

På Hadeland er det mange katter som trenger hjelp. Akkurat nå står det helt stille i Hjelp Pus Hadeland da det ikke er fosterhjem å oppdrive  

Vi ønsker helst fosterhjem på Hadeland, men kan ha fosterhjem i Søndre Land, øst i Oslo, Nittedal, Nannestad, Ullensaker, Eidsvoll og Gjerdrum.

Vi er få som kan kjøre på dagtid så litt kjøring til og fra dyrlege kan falle på fosterhjemmet. Mat, sand, utstyr og dyrlege dekkes av oss.

Håper mange melder seg så vi får reddet mange hjemløse som trenger å komme inn i varmen.

Det haster litt da det har spådd kaldt i tiden fremover og av erfaring kommer saker til og strømme inn. Da må vi ha et rom de kan komme inn på. Et fosterhjem kaller vi kattens engler ❤

Send oss en melding eller mail hjelppus@gmail.com om du ønsker og vite mere om og bli fosterhjem. Kan også ringe oss på tlf. 40105566.

Lyst til å bli fosterhjem?

Vi kan hjelpe! Vi vil hjelpe! Kan du? 

Vil du åpne opp til hjem for liten og for stor? Vår base ligger på Hadeland, men vi strekker oss også utover Hadelands grenser, da vi ser at behovet er der.

Det fosterhjemmet dekker: Et midlertidig hjem, varme, kjærlighet, trygghet og kos. 
Det Hjelp pus Hadeland dekker: Veterinærutgifter, mat, sand og en tett oppfølging av oss

Det å være fosterhjem er en veldig givende oppgave og anbefales på det varmeste. Den takknemligheten mange fosterpuser viser når de skjønner at nå får jeg det godt resten av livet er helt ubeskrivelig. 

Så ønsker du å bli fosterhjem, ta kontakt med oss.

Tlf: 40105566
Mail: hjelppus@gmail.com

Del denne siden